2006. november 29., szerda

Szervergondok...

Bizonyára észrevettétek, hogy nem szól a rédió, ha el szeretnétek indítani.
Ennek az oka, hogy bajok vannak a szerverrel. De ahogy a rédió honlapján is olvashatjátok: a rédió munkatársai urai a helyzetnek!

Belső információ alapján: azt hiszem, vírus támadta meg a szervergépet, attól gyengélkedik. JOBBULÁST NEKI!

Remélejük, valóban így van, és minél előbb sikerül rendbe szedni a kis rakoncátlant.
Mi, mezei hallgatók is tehetünk ezért sokat: gondoljunk szegény idegeskedő szerverszerelőkre sokat, küldjünk nekik erőt, hogy ki tudjanak tartani, szellemi energiát, hogy rájöjjenek a baj forrására és a megoldás módjára, valamint segítő angyalkákat, akik meggyorsítják a szerver-gyógyulás folyamatát!

NAGY-NAGY KITARTÁS-HUG A SZERELŐKNEK!!!!
VELETEK VAGYUNK!!!


Addig is azt ajánlom, hallgassátok az archív műsorokat. Egy igazi rajongó ilyenkor hallgatja meg azokat a műsorokat, amelyekről lemaradt. Ahogy én is tettem hétfőn. Igaz, akkor azt hittem, mégis van rédió, holott a Winampom csak elkezdte játszani a pléjlisztjében lévő fájlokat, amiket pétráám küldött át még korábban.
Ha bárki szeretné hallani ezeket, szívesen átküldöm!!! ;)

Plusz: szeretném, ha itt a blogunkon is meghallgathatók lennének a műsorok egyes részei - amik vagy kapcsolódnak az üzifalas beszélgetésekhez, vagy csak érdekesek. Hmm... ha tudja valaki, hogyan lehet a bloggerben ilyeneket feltenni, az igazán segíthetne. Mert egy idő után magamtól is kitalálom, de mennyivel egyszerűbb, ha van segítség! Biztos vagyok benne, hogy sok infós olvassa ezt...
(no, abban már kevésbé, hogy az ilyen hosszú posztokat végig is olvassa bárki is...)


Nincsenek megjegyzések: